Full Service Internetbureau

Full service internetbureau Spijkenisse

Milk & Media is een full service internetbureau met ruime ervaring in het realiseren van website, webshop, webapplicatie en ook nog eens sterk in online marketing.

Als internetbureau bedienen wij klanten van klein, middel en groot formaat. Je bent bij ons nooit te klein.

Is jouw website aan een upgrade toe of kan je wel wat meer bezoekers gebruiken? Dan hebben wij een compact en compleet team van professionals op het gebied van webdevelopment, WordPress, Webdesign, onderhoud van uw website en zoekmachine marketing.

Een no-nonsens internetbureau

Wij zijn een echt full service internetbureau met professionele, maar Rotterdamse aanpak en leveren van goede service staat bij ons altijd voorop. Het starten van ieder project is bij ons als het aangaan van een nieuwe relatie. Iets waarin je moet investeren om er iets van te maken. Heb je tijdens een lopend project vragen of wil je toch iets veranderen, dan kan je deze vragen gewoon aan ons stellen.

Van internetbezoeker tot langdurige relatie

Wij zijn een internetbureau waarbij we iedereen waarvoor wij werken online succesvol willen maken en zorgen dat iedere bezoeker de optimale beleving krijgt. Zo veranderen wij bezoekers in nieuwe klanten. Stel je toch eens voor dat iedere bezoeker op je website contact met je opneemt.

Wat wij voor je kunnen betekenen?

Als full service internetbureau helpen wij graag mee met het realiseren van jouw (online) dromen. Investeer je in een nieuwe website gemaakt door Milk&Media, dan zorgen wij ervoor dat jou investering terug wordt verdient (ROI). Wij leveren gewoon een website die converteert.

Onze specialiteiten

Webdevelopment

  • JavaScript ontwikkelaar
  • Laravel ontwikkelaar
  • PHP ontwikkelaar
  • Phalcon ontwikkelaar
  • CiviCRM ontwikkelaar
  • Maatwerk applicaties

Diversen